Mediapäivän ensimmäiset puhujat julkistettu

Anna Perhon ja Aki Linnanahteen isännöimällä päälavalla nähdään mm. kirjailija Jari Tervo ja Bauer Median CEO, UK & Nordics, Paul Keenan.

Viidettä kertaa järjestettävässä Mediapäivässä 14.11. keskustellaan tästä maailmasta ja ajasta. Iltapäivässä käsitellään mediaa niin yhteiskunnan, bisneksen kuin tekijöiden näkökulmista. Clarion Hotel Helsingin lavalla nähdään muun muassa kirjailija Jari Tervo, kansainvälinen medialiiketoiminnan konkari Paul Keenan sekä journalismin, politiikan ja valtionhallinnon ajankohtaisia eturivin ammattilaisia.

Mediapäivän kiitelty ydin on uudet ideat kautta media-alan. Niitä on tarjolla tänä vuonna erityisen runsas ja monipuolinen kattaus, kun päivän neljässä aamupäiväseminaarissa esiintyvät muun muassa sisältöjohtaja Silja Tenhunen (Etelä-Suomen Media), luova johtaja Jani Halme (ToinenPHD), vastaava päätoimittaja Pekka Mervola (Keskisuomalainen), johtaja Tiina Järvilehto (Alma Mediaratkaisut), vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen (Aamulehti) ja päätoimittaja Jussi Tuulensuu (Aamulehti), liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila (A-Lehdet), Editor-in-Chief, International, Raimo Möysä (Trusted Media Brands, Inc.), päätoimittaja Jenni Lieto ja DMP:n entinen toimitusjohtaja Jyrki Narinen.

Toimialan ulkopuolelta alaa sparraavat toimitusjohtaja Petri Lahtinen (MoiMobiili) ja pääjohtaja Reijo Karhinen (OP Ryhmä). Iltapäivän juontavat Anna Perho ja Aki Linnanahde.

Mediapäivässä julkistetaan ja jaetaan osallistujille myös toimialan yhteinen vuosijulkaisu Mediakirja 2017. Kirjan sisältöjä linjaa tänä vuonna päätoimittajan roolissa toimittaja ja viestintäalan yrittäjä Ville Blåfield.

Mediapäivän esiintyjälista täydentyy toukokuun aikana.


Katso videokooste viime vuoden Mediapäivästä.

(Jari Tervo, kuva: Otava / Pekka Holmström)