Mediapäivä 14.11.2017 – Tästä maailmasta

Mediapäivässä keskustellaan tästä maailmasta ja ajasta, median tehtävästä demokratian, kotimaisen kulttuurin ja sivistyksen turvaajana.

Media-alan yhteisen Mediapäivä-seminaarin pääteema on Tästä maailmasta. Aika tulvii vaihtoehtoisia totuuksia ja haastaa sekä vallanpitäjät että vallan vahtikoirat. Vaihtoiko joku todellisuuden ympärillämme? Mihin ja keneen voi luottaa?

Anna Perhon ja Aki Linnanahteen juontamassa iltapäiväseminaarissa käsitellään kotimaisten ja kansainvälisten huippunimien siivittämänä media-alan ajankohtaisia kysymyksiä. Miten voi raportoida, heijastaa ja ennakoida tapahtumia ja ilmiöitä, jotka eivät aina tunnu olevan tästä maailmasta? Mikä on suomalaisen uutismedian rooli, miten kotimainen kirjallisuus muokkaa tajuntaamme, millaisia merkityksiä aikakausmedia tuo ihmisten elämään? Kenen kustantamia ohjelmia tulevaisuudessa kuuntelemme ja katselemme? Kuka meihin vaikuttaa ja miten erotamme toden valheesta ja oikean väärästä?

Järjestävien liittojen aamupäiväseminaarit pureutuvat toimialaan mediakohtaisesti. Aamuseminaareissa keskustellaan kotimaisen median tarpeesta ja mahdollisuuksista etsiä uutta kasvua. Miten varmistamme mediasisältöjen korkean laadun? Kuinka saamme aikaan johtajuutta, joka turvaa ammattimaisen kotimaisen mediatoiminnan jatkuvuuden?

Mediapäivän juontavat Anna Perho ja Aki Linnanahde. Ohjelma julkaistaan toukokuussa.


Ilmoittaudu edullisesti keväthintaan

Mediapäivän järjestävien liittojen jäsenet voivat tänä vuonna osallistua Mediapäivään erityisen edulliseen keväthintaan. Osallistumismaksu jäsenille on 299 € (+alv) 31.5. asti (norm. 399 €). Muut voivat osallistua ennakkohintaan 399 € (+alv) syyskuun loppuun asti (norm. 449 €).