Info

Mediapäivä on mediatoimialan vuoden kärkitapahtuma, joka kokoaa yhteen alan toimijat ja vaikuttajat kerran vuodessa.

Seuraava Mediapäivä järjestetään 14.11.2017 Clarion Hotel Helsingissä (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki).

Ilmoittautumiseen liittyvät asiat:

Elina Penttilä, assistentti, Medialiitto
Puhelin +358 9 2287 7208, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." target="_blank" rel="noopener noreferrer">

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Peruutusehdot

Peruuttaminen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti on mahdollista kuluitta. Tämän jälkeen peritään järjestelykulut.

Jos peruutus kuitenkin tehdään alle viisi arkipäivää ennen koulutusta tai ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu.

Seminaariin osallistuva on mahdollista vaihtaa aina tapahtuman alkuun saakka.

Ohjelmaan ja tapahtumaan liittyvät asiat:

Päivi Mykkänen, viestintäpäällikkö, Medialiitto
Puhelin +358 9 2287 7211, + 358 44 279 8820, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

Haluatko Mediapäivän kumppaniksi?

Ilmari Tuomivaara, vastaava tuottaja, tiedottaja, Medialiitto
Puhelin +358 44 746 1454, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

 


Järjestäjät

Mediapäivän järjestävät Medialiitto, Aikakauslehtien liitto (Aikakausmedia), Sanomalehtien Liitto, Suomen Kustannusyhdistys ja Graafinen Teollisuus.

Medialiitto

Medialiitto valvoo yksityisten media- ja painoyritysten etua työmarkkinoilla ja lainsäädännössä. Jäsenyrityksemme edistävät sananvapautta, kotimaista kulttuuria ja demokratiaa tuottamalla suomalaisille laadukkaita mediatuotteita ja -palveluja. Liitto edustaa noin 700 yritystä ja yhteisöä, jotka työllistävät noin 20 000 henkilöä.

www.medialiitto.fi

Twitter  Facebook  LinkedIn

Aikakausmedia

Aikakausmedia on aikakauslehtijulkaisijoiden yhteistyöfoorumi, jonka jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Kustantajajäseniä on yli 280, ja ne julkaisevat yhteensä 485 aikakauslehteä ja verkkojulkaisua. Liitossa ovat edustettuina yleisö-, ammatti- ja järjestölehdet sekä asiakaslehdet.

www.aikakausmedia.fi

Twitter  Facebook  Instagram  LinkedIn  youtube  pinterest

Graafinen Teollisuus

Graafinen Teollisuus on painojen ja muiden graafisen alan tuotannollisten yritysten elinkeinopoliittinen etujärjestö. Ydintehtävän - edunvalvonnan - lisäksi liiton haasteelliseen työsarkaan kuuluu parantaa jäsenyritystensä toimintaedellytyksiä, kilpailukykyä, yhteistyötä ja osaamista.

www.graafinenteollisuus.fi

Sanomalehtien Liitto

Sanomalehtien Liitto on sanoma- ja kaupunkilehtikustantajien toimialajärjestö. Sen 240 jäsenlehteä työllistävät kaikkiaan lähes 10 000 henkilöä. Sanomalehtien Liitto on viestintäalan yhteistä edunvalvontaa hoitavan Viestinnän Keskusliiton suurin jäsenjärjestö.

www.sanomalehdet.fi

twitter-icon-circle-logo  

Suomen Kustannusyhdistys

Suomen Kustannusyhdistys on suomalaisten kirjankustantajien yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on tukea jäseniään kehittämällä kustannusalan toimintaedellytyksiä.

www.kustantajat.fi

facebook